menu-icon

VACATURE August 3, 2019

Omschrijving bedrijf

Innocence Model Agency is een persoonlijk modellenbureau met een divers bestand van +/- 38 modellen. Bij Innocence Model Agency is iedereen uniek op zijn/haar eigen manier, vandaar ook het persoonlijk bestand. Innocence heeft al met een aantal bekende internationale merken gewerkt: Givenchy, Hugo Boss, Calvin Klein, Armani, GUESS, Tommy Hilfiger etc.

Functieomschrijving & werkzaamheden

Wij zijn per direct op zoek naar een Assistent Booker (Stagiair(e)) voor periode minimaal 3 maanden. Als Assistant Booker ben je werkzaam als Assistent van de Bookers van Innocence Model Agency. Je moet hierbij denken aan het boeken van modellen, modellen aannemen, offertes maken, het opzetten van een casting enzovoort.

Profiel werknemer

Je bent enthousiast, leergierig en communicatief sterk. Je hebt al enige ervaring in het organiseren van evenementen en het regelen van bepaalde zaken. Gestructureerd werken is een pre. Je durft initiatief te nemen, denkt in oplossingen en hard werken doe je graag. Je neemt graag verantwoordelijkheden. Verder vind je een goede werksfeer belangrijk en je kan goed omgaan met stressvolle situaties en blijft altijd positief. Daarnaast voldoe je aan de volgende criteria:

  • Minimaal HBO-niveau
  • Minimaal 3 maanden beschikbaar voor minstens 4 dagen per week
  • Flexibel
  • Initiatieven nemen
  • Communicatief sterk
  • Woonachtig in omgeving Haarlem

Wat bieden wij

Wij bieden een leuke en leerzame stage met veel verantwoordelijkheden, een gezellig team om mee te werken, ook is het kantoor makkelijk te bereiken.

SOLLICITEER