menu-icon

Haarlems Dagblad February 20, 2019

Zoektocht naar nieuwe topmodellen in Haarlem

Het Haarlemse modellenbureau Innocence Model Agency zoekt jong talent. Komende zaterdag gaat de rode loper uit voor jongens en meisjes die een carrière op de catwalk wel zien zitten.

Marjolein Aurora, oprichtster van het bedrijf, hoopt nieuwe topmodellen te ontdekken. ,,Natuurlijk letten we op de looks en de maten. Maar een enthousiaste persoonlijkheid is ook belangrijk.''

Het bureau zoekt meisjes tussen de 15 en 20 jaar oud die tussen de 1,75 en 1,81 meter lang zijn en maatje 34-36 hebben. Jongens moeten tussen de 18 en 25 jaar oud zijn en een lengte hebben van tussen de 1,85 en 1,91 meter.

Tijdens eerdere castings in Haarlem liep Aurora tegen veel ruwe diamanten aan. ,,We hebben een hoop meisjes gescout. Onder meer voor campagnes van Tommy Hilfiger.’’ Een Haarlemse jongen mocht model staan voor modemerk Benetton.

De casting belooft ’een hele ervaring’ te worden. ,,Kandidaten krijgen hun foto’s naderhand toegestuurd en de eerste 59 krijgen een goodiebag.’’ Zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur zijn kandidaten welkom bij Vooges. Deelname is gratis.