menu-icon

Op zoek naar topmodellen in Haarlem February 26, 2019

Ruim tachtig aspirant modellen kwamen af op de casting van het exclusieve Haarlemse modellenbureau Innocence Model Agency.

HAARLEMS WEEKBLAD ,,Haarlem barst van de mooie meiden en jongens. We letten op de looks en de juiste maten, maar een enthousiaste persoonlijkheid is ook heel belangrijk", aldus oprichtster en directeur Marjolein Aurora van Innocence Model Agency. Het exclusieve Haarlemse modellenbureau Innocence Model Agency is altijd op zoek naar nieuwe topmodellen. Zaterdag 23 februari hield het modellenbureau bij Vooges een casting voor meisjes en jongens die graag model willen worden. Het werd een drukbezochte casting met ruim tachtig aspirant modellen.

De casting gebeurde in een razendsnel tempo. Het team van Innocence Model Agency zorgde ervoor dat de maten van alle modellen nauwkeurig werden opgemeten en genoteerd. Vervolgens nam fotograaf Marcel Koch een aantal foto's van de modellen. Over twee weken ontvangen de modellen de uitslag van de casting.

Model Dylan is negentien en komt uit Haarlem. ,,Het lijkt me interessant om als model aan de slag te gaan. Ik zou het liefst model willen zijn voor bekende sportmerken, omdat ik zelf veel doe aan fitness en Krav Maga. Mijn favoriete merk is Calvin Klein", aldus Dylan. De vijftienjarige Marit droomt van een carrière als model. ,,Het lijkt me heel leuk om als model voor bekende modemerken te werken en de wereld over te reizen", vertelt ze enthousiast. De achttienjarige Serkan uit Leidschendam krijgt naar eigen zeggen vaak complimenten over zijn uiterlijk. Serkan: ,,Deze casting is een kans om misschien verder te komen in de modellenwereld. Ik zou graag model staan voor het merk Björn Borg."

Directeur Marjolein Aurora is zelf een voormalig high fashion model. Aurora: ,,Ik vind het heel fijn en leuk om mijn opgedane kennis van de modellenwereld te delen met de jongens en meisjes die een carrière willen opbouwen als model. Als bureau zijn we erg betrokken bij de carrières van onze modellen. De modellen die bij ons ingeschreven staan krijgen professionele begeleiding van een voedingsconsultent en een personal trainer. Onze modellen werken voor succesvolle merken als Calvin Klein, Armani, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Lacoste en Benneton."